Порошенко: доля України та Європи вирішується тут, у Мінську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: доля України та Європи вирішується тут, у Мінську

Казна та Політика
2383
Президент України Петро Порошенко в Білорусі заявив, що доля України та Європи вирішується в Мінську. “Доля нашої країни і Європи вирішується тут, у Мінську”, – зазначив Президент України.
Порошенко також закликав учасників зустрічі підписати свій план.
Нагадаємо, в Мінську зібралися учасники зустрічі “Євразійської трійки”, Україна та ЄС. Туди прибули Президент України Петро Порошенко, голова дипломатії ЄС Кетрін Ештон, єврокомісар з торгівлі Карел де Гюхт, президент РФ Володимир Путін, президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв і єврокомісар з енергетики Гюнтер Оттінгер.
Петро Порошенко вже провів зустріч з К.Ештон і зустрівся з президентом Білорусі О.Лукашенком.
Петро Порошенко наголосив на початку зустрічі з лідерами Білорусі, Казахстану і РФ, що ратифікація Угоди про асоціацію не зашкодить економічним відносинам з іншими країнами. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала уповноважений президента з питань врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.
Президент Порошенко твердий у ключовому: ратифікація Угоди про асоціацію не зашкодить економічним відносинам з іншими країнами. Тим більше, що Україна дотримується усіх правил СОТ”, – написала І.Геращенко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас