Колишній "народний мер" Севастополя розкритикував керівництво міста, звинувативши "у некомпетентності й чванстві" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній "народний мер" Севастополя розкритикував керівництво міста, звинувативши "у некомпетентності й чванстві"

Світ
2008
Голова списку “Єдиної Росії” у законодавчих зборах Севастополя Олексій Чалий засудив нове місцеве керівництво, заявивши, що в квітні до влади прийшли “люди, що поєднують некомпетентність і чванство”. Чалий виступив з критикою нової севастопольської влади у своєму відеозверненні до городян, пов’язавши цей виступ з “апогеєм виборчої кампанії” і згадуванням його імені в агітаційних матеріалах.
“Я підвів вас, підвів президента і повинен вибачитися. Я спробував виправити ситуацію, в моєму оточенні виявлені зрадники”, – поскаржився Олексій Чалий. При цьому він закликав севастопольців не розлучатися “з мрією про формування нової влади, яка дивиться не з висоти чиновницького крісла” і “голосувати за команду “Єдиної Росії”.
Навесні цього року незабаром після приєднання Севастополя і Криму т.в.о. голови Севастополя став контр-адмірал Сергій Міняйло. Міняйло вже сприйняв звернення Чалого на свій рахунок.
Нагадаємо, що Олексій Чалий незадовго до референдуму про відділення Криму і Севастополя від України і його приєднання до Росії на зборах був обраний “народним мером Севастополя”. Саме він разом з т.в.о. голови Криму Сергієм Аксьоновим підписував з президентом Володимиром Путіним договір про входження республіки і міста до складу РФ.
Однак після приєднання Севастополя статус т.в.о. голови міста отримав не Олексій Чалий, а віце-адмірал Сергій Міняйло. Рішення було прийнято 14 квітня, причому Міняйла Володимиру Путіну представив сам Чалий, назвавши Міняйла “людиною з бездоганною військовою управлінською репутацією”.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас