Samsung запатентував вигнутий смартфон і годинник з круглим екраном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентував вигнутий смартфон і годинник з круглим екраном

Технології&Авто
645
Компанія Samsung запатентувала кілька нетипових дизайнів для електронних пристроїв, включаючи вигнутий смартфон і розумний годинник з круглим екраном. Інформація про патенти з’явилася на сайті американського відомства патентів і торгових марок.
До патентів прикладаються екскізи, які дозволяють припустити як виглядатимуть пристрої, що потрапляють під патент. Смартфон із зігнутим екраном схожий на вже анонсований смартфон Samsung Galaxy Round. Решта патентів стосуються апаратів, які поки не вийшли під маркою Samsung.
Samsung запатентував вигнутий смартфон і годинник з круглим екраном
Зображення: United States Patent and Trademark Office
Розумний годинник з круглим дисплеєм нагадує аналогічний апарат компанії Motorola – Moto 360, але на ремінці додана керуюча кнопка «Додому». Смартфон, який може вставлятися в док-станцію, що перетворюється в планшет, – теж не новий винахід, такі пристрої випускала Motorola, а зараз у Asus є модель PadPhone.
Також на сайті патентного відомства представлений дизайн смартфона з округлими краями та круглою кнопкою «Додому» під екраном. Дуже схоже на iPhone, і саме через дизайн Apple регулярно судиться з корейською компанією. Можливо, з отриманням нового патенту Samsung стане легше відбиватися в суді.
Отримання патенту не гарантує випуск компанією комерційного продукту. Однак воно показує, що Samsung замислюється про випуски електроніки в даних дизайнах і хоче заздалегідь убезпечити себе від судових позовів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас