Названо ліки, які найбільше продаються в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо ліки, які найбільше продаються в світі

Світ
2259
За оцінками аналітичної компанії FirstWord Pharma, в 2014 році 25 препаратів на світовому фармацевтичному ринку побили рекорди за обсягами продажів – $ 15,33 млрд.
Лідером продажів став препарат “Совалді” компанії Gilead Sciences. У першому півріччі 2014 року обсяг його продажів склав $ 5,75 млрд. Ліки призначені для лікування гепатиту С. Аналітики вже присвоїли препарату статус найуспішнішого проекту на фармацевтичному ринку, а також найбільш обговорюваного. Препарат неоднократно був причиною дебатів, пов’язаних з його ціною і здатністю лікарень закуповувати препарат.
Наступний за обсягом продажів – “Оліс” від Johnson & Johnson. Обсяг продажів склав $ 1,18 млрд. Препарат приймається в комбінації з “Совалді”.
Препарат “Хуміра” компанії AbbVie став абсолютним проривом в 2014 році, тільки за перше півріччя обсяг продажів збільшився на $ 1 млрд і досяг $ 1,07 млрд. Ліки приносить фармкомпанії приблизно 45% від загального прибутку.
Лікарський препарати призначені для лікування склерозу, соціально небезпечних захворювань, раку, антисептики також увійшли в список найбільш продаваних.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас