Stop Крим: електронна черга для авто на Керченській переправі з'явиться лише в 2015 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Stop Крим: електронна черга для авто на Керченській переправі з'явиться лише в 2015 році

Світ
533
Електронна черга для автомобілістів на Керченській переправі, чиє початкове введення було намічене на 19 серпня, з’явиться, ймовірно, тільки до початку нового курортного сезону, повідомляють джерела, близькі до роботи переправи.
“Для того щоб черга з’явилася, необхідна спеціальна програма, сайт для онлайн-бронювання заявок, а також термінали з видачі талонів”, – відзначило джерело.
За його словами, все це навряд чи встигнуть зробити до вересня, “а на початку вересня, як очікується, черги почнуть спадати”. Тому, найімовірніше, електронна черга запрацює на переправі до наступного курортного сезону.
Нагадаємо, що 14 серпня Керч опинилася на межі транспортного колапсу. Гігантська черга з 3 тис. автомобілів практично паралізувала основну транспортну магістраль міста. Кінець затору виявився майже в самому центрі Керчі.
17 серпня було прийнято рішення ввести на переправі електронну чергу. При в’їзді в Керч водіїв мали зустрічати співробітники ГИБДД, АНОЕТД” та міської влади. Після чого в найбільшому накопичувачі – аеродромі, – де розташовуються автомобілісти, що знаходяться в хвості черги, мали видавати талони із зазначенням номера черги, номеру автомобіля, а також дати видачі. У пільговиків – окрема нумерація з високим ступенем захисту від фальсифікацій і перепродажів.
18 серпня через негоду черга на Керченській переправі почала стрімко рости. Через шторм три з восьми поромів і один катамаран не курсували.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас