Українських переселенців у Криму незабаром почнуть вивозити в Росію - місцева влада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українських переселенців у Криму незабаром почнуть вивозити в Росію - місцева влада

Світ
4478
Масштабна програма з перевезення переселенців з південно-східних областей України з території Криму до Росії почнеться в найближчі дні. Про це повідомив так званий в.о. глави республіки Сергій Аксьонов, передає ИТАР-ТАСС.
“Сьогодні ми докладаємо всіх зусиль, щоб дати можливість біженцям потрапити на материкову частину РФ. Від дня післязавтра у нас щодня будуть покидати Крим близько тисячі осіб. Поступово всі переїдуть туди, в Криму пунктів тимчасово розміщення не буде”, – сказав С.Аксьонов.
За словами так званого в.о. голови Криму, “програма з цього питання є, підтримується вона урядом РФ, гроші на неї виділені, відповідальні особи визначені”.
При цьому С.Аксьонов не зміг назвати терміни, протягом яких всі біженці будуть переселені з Криму на територію материкової Росії.
“Є певні складності, в тому числі і з логістикою, в частині доставки біженців на материк. З даного питання зараз відповідальна Федеральна міграційна служба. Уже складено графік повного вивезення біженців на материкову частину Росії”, – сказав він.
С.Аксьонов також повідомив, що щодня до Криму з південно-східних регіонів України прибувають близько 300 осіб.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас