Українців навчать економити газ - стартує інформаційна кампанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українців навчать економити газ - стартує інформаційна кампанія

Енергетика
2479
Кризовий енергетичний штаб, створений за розпорядженням Уряду України під головуванням Віце-прем’єр міністра Володимира Гройсмана, починає реалізацію інформаційної кампанії під назвою «Енергетична незалежність України».
Вона розпочнеться в середу, 20 серпня, повідомили в департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.
Метою кампанії є підвищення рівня обізнаності українців у необхідності енергозбереження та економії природного газу в якості головних чинників енергетичної безпеки України та економічного зростання держави.
В інформаційній кампанії будуть використані як пряма реклама, так і інформування населення, бізнесу і влади всіх рівнів про необхідність економії енергоносіїв і заміни природного газу на інші види палива, яких достатньо в Україні. Перш за все, планується популяризувати енергозбереження та відновлювальні джерела енергії.
«Ми повинні донести до кожного українця ідею, що кожен зекономлений кубометр газу та невикористаний літр гарячої води – крок до енергетичної незалежності України», – підкреслив голова Енергетичного кризового штабу, віце-прем’єр України Володимир Гройсман.
Також Гройсман підкреслив, що уряд підтримає «кожну міську адміністрацію, де піклуватимуться про економію газу, кожного голову – міста, району чи селища – який добиватиметься і шукатиме шляхи заміни котелень, труб, вікон або теплоізоляції фасадів».
Інформаційна кампанія «Енергетична незалежність України» буде реалізована без використання фінансів бюджету України. Фінансування інформаційної кампанії буде здійснено за рахунок цільових коштів донорських програм, спрямованих на інформаційну підтримку Уряду України від Європейського Союзу, США та Великобританії.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас