Найбільший український виробник побутової техніки "Норд" призупинив роботу до 1 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший український виробник побутової техніки "Норд" призупинив роботу до 1 вересня

Фондовий ринок
1435
Найбільший український виробник побутової техніки ПАТ “Норд” (Донецьк) призупинив діяльність до 1 вересня поточного року, повідомляється на сайті підприємства.
“У зв’язку з неможливістю проведення логістичних операцій із завезення матеріалів і комплектуючих виробів і відвантаження готової продукції ПАТ “Норд” оголошує про припинення своєї діяльності до 1 вересня 2014 року”, – йдеться в повідомленні.
Раніше в компанії відзначали, що “Норд” продовжував діяльність, незважаючи на ускладнення ситуації в місті, проте однією з основних проблем називав проблеми з логістикою.
За підсумками січня-липня завод повністю виконав всі контрактні зобов’язання перед партнерами в Західній Європі, країнах СНД, Росії і на внутрішньому ринку України.
За цей період компанія виробила продукцію на 550,5 млн грн, що на 7,1% перевищило показник за аналогічний період 2013 року і реалізувала на 572 млн грн, в тому числі майже 73% продукції поставлено на експорт.
ПАТ “Норд” є головним підприємством групи “Норд” – інтегрованого науково-виробничого об’єднання машинобудівних заводів і організацій.
Завод здатний випускати до 1 млн холодильних приладів на рік.
Станом на четвертий квартал 2013 року народному депутату Валентину Ландику належить 78,42% акцій ПАТ, його синові Андрію – 12,396%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас