Новий удар: Росія вводить обмеження на ввезення яловичини з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий удар: Росія вводить обмеження на ввезення яловичини з України

Аграрний ринок
645
Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) з 19 серпня вводить тимчасові обмеження на постачання в Російську Федерацію мороженої яловичини виробництва українського підприємства ТОВ “Свіженька”. Про це повідомляє прес-служба російського відомства.
Як пояснили 5 серпня в Россільгоспнагляді, таке рішення було ухвалене у зв’язку з виявленням в період посиленого лабораторного контролю заборонених і шкідливих речовин у продукції даного підприємства, зокрема, перевищення кількості мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ).
Нагадаємо, Россільгоспнагляд повідомив, що посилив перевірки виробництва яловичини українського підприємства ТОВ “Свіженька” з 15 липня 2014 року. Надалі Россільгоспнагляд визнав помилковим це повідомлення.
“У зв’язку зі збоєм електронної системи генерації листів про введення заходів обмежувального характеру за результатами виявлень заборонених і шкідливих речовин при проведенні лабораторних досліджень продукції зарубіжних підприємств, допущена технічна помилка, пов’язана з невірним введенням тимчасових обмежень на продукцію підприємства України ТОВ “Свіженька”, – говориться в повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас