Під санкції України підпадуть майже всі депутати Держдуми РФ окрім 1 - нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під санкції України підпадуть майже всі депутати Держдуми РФ окрім 1 - нардеп

Казна та Політика
1678
Під санкції, які Україна готується застосувати стосовно Російської Федерації, підпадуть всі депутати Держдуми, крім одного, оскільки всі вони голосували за анексію АРК Крим. Таку думку висловив народний депутат України, член фракції “Батьківщина” Володимир Яворівський.
“Входять депутати (до переліку осіб, які підпадають під санкції, – ред.). Всі ті, хто проголосував. А проголосували фактично всі. Хтось один не голосував. Цей список є у КМУ”, – сказав він.
За словами народного депутата, він особисто, поки, повного переліку осіб, яких торкнуться українські санкції не бачив, але КМУ зараз над ним працює.
КМУ напрацьовує ці документи, як виконавчий орган влади, передає в РНБО, а тоді Президент на підставі рішення РНБО, відповідно до Закону, він видає Указ про застосування санкцій. Може й ВРУ приймати якісь рішення. Там вже відкритий простір”, – додав Володимир Яворівський.
Нагадаємо, як раніше повідомляв УНН, за словами народного депутата від ВО “Свобода” Юрія Михальчишина, російський бізнесмен А.Шишкін, якому Харківська міська рада присвоїла звання почесного громадянина міста, повинен потрапити під санкції України проти РФ так само, як і всі інші члени російського парламенту, які голосували за приєднання Криму до РФ.
Також нагадаємо, що, за словами Володимира Яворівського, питання про розпуск Харківської міської ради, що виникло через присвоєння А.Шишкіну звання почесного громадянина міста, буде повторно розглянуте у ВР на наступному пленарному тижні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас