Сили АТО звільнили ще 3 населених пункти (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сили АТО звільнили ще 3 населених пункти (ВІДЕО)

Казна та Політика
1455
Прес-центр антитерористичної операції повідомляє про звільнення від терористів смт Булавинське (входить в Єнакіївську міську раду Донецької області), смт Чорнухине (Перевальський район Луганської області) та міста Олександрівська (підпорядковане Луганській міській раді).
“Тривають запеклі бої за утримання позицій. Терористи продовжують чинити опір силам АТО, які мають на меті остаточно оточити місто Луганськ. Незважаючи на це, були звільнені три міста: Булавінське, Чорнухине, Олександрівськ”, – повідомив прес-секретар АТО Леонід Матюхін.
“Вчора було завдано артилерійський удар по позиціях найманців. Артилеристи якісно виконали свою роботу, внаслідок чого противник зазнав втрат в техніці і живій силі. На підступах до Луганська відбувся бій. Ворог, зазнавши втрат, відступив зі своїх позицій”, – додав він.
Прес-центр АТО відзначає, що маргінали все більш вибирають тактику диверсійної війни.
“Вчора в районі населеного пункту Міусинськ було виявлено мінометний розрахунок, який був розгорнутий прямо на майданчику дитячого садка. Цинізм полягав у тому, що в момент ведення терористами вогню в садку були діти”, – повідомив Матюхін.
Розвідкою відзначається значне збільшення кількості бойовиків в н.п. Сніжне, Торез та Шахтарськ.
Тривають обстріли позицій і блокпостів сил АТО. Так, за минулу ніч артилерія і міномети терористів нанесли удари по наших позиціях поблизу населених пунктів Іллінка, Гребля, Березове.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас