В Україні буде створена "Служба фінрозслідувань" - в рамках реформування податкової системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні буде створена "Служба фінрозслідувань" - в рамках реформування податкової системи

Казна та Політика
813
Про це заявив перший заступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко під час третього семінару, присвяченого обговоренню концепції Служби фінансових розслідувань України, відповідних законодавчих змін податкового законодавства та механізмів їх застосування, що проходив в Одесі.
Під час зустрічі з представниками бізнесу і громадськості з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, Володимир Хоменко наголосив, що створення Служби фінансових розслідувань буде проходити у рамках загальної концепції реформування податкової системи.
“Усі чекають реформ. Створення Служби є складовою цих реформ у системі оподаткування. А це – ключова реформа у державі”, – впевнений Володимир Хоменко. “Тут, в Одесі, я хочу поспілкуватися з представниками бізнесу, вислухати їх зауваження щодо роботи ДФС, у тому числі – митниці. А також – відносно проекту закону, який передбачає створення СФР”.
“Ми отримали більше 120 пропозицій і зауважень, – каже Володимир Хоменко. – Переважно вони стосувалися контрольно-перевірочної роботи СФР, методики її проведення, досудових розслідувань. Усі погоджувалися з тим, що неможливо одному лише відомству концентрувати контрольно-перевірочну роботу, аудит, оперативно-розшукову діяльність і досудове слідство. Ми дотрималися усіх рекомендацій – сформували доповнення до законопроекту, який був відправлений до Мін’юсту”.
Проект закону “Про основи запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями” та пропозиції поправок до супутніх законів вже зареєстровані у Верховній раді, й уже у вересні будуть винесені на голосування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас