Amazon запускає платіжну систему для мобільних пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запускає платіжну систему для мобільних пристроїв

Світ
247
Найбільший у світі інтернет-ритейлер Amazon.com Inc представив в середу кредитні карти-рідери і мобільні додатки для бізнесу, що розширюють можливості миттєвої торгівлі і мобільних платежів.
Нова point-of-sale система (включає набір касових функцій: облік і відпуск товару, прийом і видача грошей, анулювання факту покупки) називається Amazon Local Register. За допомогою Amazon Local Register покупці зможуть здійснювати розрахунки з клієнтами по банківських картах за допомогою смартфонів і планшетів.
Система надасть Amazon важливі дані про споживачів в США, які роблять покупки в фізичних магазинах, кажуть аналітики. Згідно з даними американського уряду, більше 90% американських роздрібних продажів як і раніше відбуваються не в інтернет-магазинах, а в фізичних магазинах.
Amazon сподівається розвинути свій платіжний бізнес, стягуючи більш низькі комісійні, ніж платіжні системи Square і eBay Inc. Так, для власників мобільних пристроїв, які приєднаються до системи до 31 жовтня, аж до 1 січня 2016 року діятиме пільговий тариф – 1,75% від суми платежу. Потім вступить в силу єдиний плоский тариф – 2,5%.
Як повідомлялося, Amazon попросив у влади дозволити тести безпілотників для доставки товарів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас