У Слов'янську відновили роботу 59% магазинів та 9% ресторанів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Слов'янську відновили роботу 59% магазинів та 9% ресторанів

Особисті фінанси
407
Продукти першої необхідності завозяться, як централізовано, так і самостійно підприємцями.
У Слов’янську станом на 11 серпня відновлено роботу 204 магазинів (59%), 34 кіосків (23,4%) і 15 підприємств ресторанного господарства (9%). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької облдержадміністрації.
За даними райдержадміністрацій та виконкомів міських рад, підприємства роздрібної торгівлі в містах і районах Донецької області працюють в штатному режимі.
Продукти першої необхідності завозяться, як централізовано, так і самостійно підприємцями. Відзначається підвищений попит на соціально значущі товари.
До цих пір залишається ускладненою доставка товарів між містами і спостерігається звуження асортименту продуктів харчування в об’єктах роздрібної торгівлі міст і районів, де проводиться АТО.
Інформації про продовольче забезпечення міст Сніжного та Шахтарська, а також Амвросіївського району на даний момент немає, так як з цими населеними пунктами відсутній зв’язок.
Нагадаємо, 5 липня сепаратисти залишили Слов’янськ і Краматорськ, міста зайняли сили АТО. 6 липня українська армія також увійшла в Дружківку і Костянтинівку.
9 липня Укрпошта почала виплату пенсій в Краматорську і Слов’янську. Станом на 5 серпня в цих двох містах були повністю відновлені соцвиплати.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас