Через Facebook тепер можна здійснювати грошові перекази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через Facebook тепер можна здійснювати грошові перекази

Особисті фінанси
884
Сервіс дозволяє здійснювати грошові перекази прямо з свого облікового запису в Facebook
Японська компанія Rakuten, що займається електронною комерцією, запустила послугу грошових переказів через соціальну мережу Facebook.
Тепер через мобільний додаток Rakuten Bank користувачі можуть здійснювати грошові перекази прямо з свого облікового запису в Facebook, просто вибравши одержувача зі списку друзів.
Будь-який переказ може бути завершений без інформації про рахунок одержувача. Користувачі мають можливість супроводити передачу грошей повідомленням на 50 символів. За такі грошові перекази комісія не стягується.
Додаток Rakuten Bank доступний для мобільних пристроїв, що працюють на iOS і Android. Втім, поки що грошові перекази працюють тільки з японською валютою – ієною.
Тим часом, найбільша міжнародна платіжна система Visa готується почати підтримку платежів, здійснюваних у віртуальній валюті Bitcoin. Відповідну заяву зробив генеральний директор Чарлі Шарф (Charlie Scharf).
За його словами, в найближчому майбутньому Visa може почати використовувати віртуальну валюту, якщо того вимагатимуть обставини. Технічно підтримка Bitcoin-платежів в мережі Visa повністю можлива.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас