Італійська компанія Saras призупинила співпрацю з "Роснефтью" через Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійська компанія Saras призупинила співпрацю з "Роснефтью" через Україну

Енергетика
511
Італійська нафтопереробна компанія Saras відклала плани щодо створення спільного торговельного підприємства з російським партнером ВАТ “Роснефть” через погіршення відносин між ЄС та владою Росії. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на виконавчого віце-президента та керуючого компанії Saras Даріо Скаффарді.
“В останні тижні взаємодію з “Роснефтью” було призупинено у зв’язку з політичними подіями”, – заявив на селекторній нараді Даріо Скаффарді, виконавчий віце-президент і генеральний менеджер компанії.
Керуючий також повідомив, що зараз припинені не тільки переговори по створенню спільного підприємства, а й інші комерційні проекти з РФ.
“Європа і США посилили санкції, спрямовані на російську економіку, після анексії України і збитого літака, в якому загинуло 300 осіб. Ігор Сечин, головний виконавчий директор “Роснефти”, також включений до списку санкціонованих осіб”, – пише Bloomberg.
Нагадаємо, російська нафтокомпанія “Роснефть” і італійська нафтопереробна Saras підписали угоду про створення на паритетній основі спільного підприємства для трейдингу нафти і нафтопродуктів в червні 2013 р. “Роснефти” належить 20,99% акцій італійської компанії.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас