Мігрантів у Росії почнуть перевіряти на знання російського прапора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мігрантів у Росії почнуть перевіряти на знання російського прапора

Світ
967
Федеральна міграційна служба (ФМС) і Міністерства освіти та науки РФ затвердили остаточний список запитань з російського права для трудових іноземних робітників
За даними видання, більшість запитань пов’язані безпосередньо з правами і обов’язками мігрантів. Щоб здати тест, людина, яку екзаменують, має знати, у тому числі, чим договір підряду відрізняється від трудового договору, чи дозволено йому займатися підприємництвом і де можна зареєструвати свій шлюб.
Також від іноземця, який прибув на заробітки, попросять грамотно розшифрувати абревіатуру ІПН (варіанти на вибір: «інспекція нарахування податків», «індивідуальний податковий номер» або «ідентифікаційний номер платника податків»).
Крім цього, мігрантів перевірять на знання російського триколора – для успішного проходження іспиту їм доведеться відрізнити його від прапора Кенії і Південної Кореї.
Розробкою тестових завдань спільно з Мінобрнауки займався Російський університет дружби народів (РУДН). Підготовлено сто запитань: п’ять варіантів тестів по 20 питань в кожному. З 1 вересня іспит буде добровільним, а вже в 2015 році він стане обов’язковим для легального працевлаштування.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас