Держава шукає спонсорів для святкування Дня Незалежності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держава шукає спонсорів для святкування Дня Незалежності

Казна та Політика
3434
Кошторису свята ще немає, а можливість залучення коштів спонсорів схвалюється.
Про це повідомив міністр культури України Євген Ніщук.
«Немає ще чіткого кошторису, я вам чесно скажу, зараз по казначейству майже нічого не проходить і багато з цих заходів не мають ще навіть чіткого кошторису», – сказав міністр.
При цьому він додав, що з певними технічними службами доводиться домовлятися, «грубо кажучи, в кредит».
Також Ніщук зазначив, що парадом займається Міністерство оборони, тому він не знає навіть приблизної кількості коштів на цей захід. Водночас, кажучи про орієнтовні суми на заходи, якими відає Міністерство культури, Ніщук зазначив, що «на один іде сто з чимось тисяч, ми якось робимо чисто для технічного забезпечення та для виставки».
«Для концерту на майдані, для того, щоб сцену зробити, привезти все – там близько 300 з чимось (тисяч гривень – ред.) повністю весь захід. На Софійській площі вся сцена, всі заходи всередині – це теж приблизно такі ж гроші», – сказав міністр і додав, що кошти ще не затверджені.
При цьому, відповідаючи на запитання про ініціативи не витрачати бюджетні гроші на святкування, Ніщук навів приклад, що в минулі роки кошторис на День Незалежності склав понад 3 мільйони гривень за один день. «Поки ми не витрачаємо жодної копійки. І є заклики до тих державних підприємств, через які мають проходити ці заходи, про те, щоб вони шукали партнерів, спонсорів», – сказав міністр.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас