Через масове встановлення бойлерів випадків відключення електрики у Києві стане більше - Київенерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через масове встановлення бойлерів випадків відключення електрики у Києві стане більше - Київенерго

Енергетика
4387
Процес встановлення бойлерів для киян – не нова подія, він був постійно. Тому це не нашкодить столичним електромережам. Про це під час перс-конференції заявив екс-міністр палива та енергетики України, голова наглядової ради “Київенерго” Іван Плачков.
“Підключення бойлерів, електрообігрівачів, увімкнена побутова техніка – це, звісно, збільшить навантаження на елетромережі. І якщо Київенерго перевіряє мережі в місті, то всередині будинків їх перевірити мають ЖЕКи та ОСББ”, – додав експерт. За його словами, в столиці збудовані додаткові підстанції на 110 на 10 кіловольт та проведені потужні кабельні лінії.
“Київ без світла ніколи не буде. Одиничні відключення були завжди, просто їх відсоток стане більшим. Такі ризики потрібно зменшувати, і їх кількість залежатиме від того, як підготуються ЖЕКи”, – зазначив він.
Нагадаємо, вчора у Києві відключили гарячу воду всім споживачам. А мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян із закликом встановлювати електричні бойлери і переходити на альтернативні види опалювання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас