Японія сьогодні вводить нові санкції проти РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія сьогодні вводить нові санкції проти РФ

Світ
1056
Уряд Японії ухвалить новий пакет санкцій щодо Росії «на засіданні кабінету міністрів, яке відбудеться у вівторок, 5 серпня».
Про намір розширити санкції відносно Росії генеральний секретар Есіхіде Суга заявив наприкінці липня. «Японія прийме додаткові санкції щодо РФ через напружену ситуацію в Україні», – зазначив тоді він. Генсек уряду уточнив, що йдеться про «заморожування» банківських рахунків фізичних осіб і організацій, які, на думку Токіо, «причетні до дестабілізації ситуації в Україні», а також про заборону на імпорт низки товарів з Криму. Як раніше запевнив Суга, Японія як і раніше розраховує на вирішення кризи в Україні мирним шляхом.
«Ситуація в Україні має вирішитися через дипломатичний діалог, – зазначив генсек. – Необхідно якнайшвидше розпочати мирні переговори, встановити більш суворий контроль на кордоні і зупинити постачання озброєння до України». Суга запропонував РФ «скористатися своїм впливом на ополченців і забезпечити роботу міжнародних експертів на місці катастрофи «Боїнг-777».
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас