СБУ: конвертаційний центр у Києві планував профінансувати сепаратистів на 700 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ: конвертаційний центр у Києві планував профінансувати сепаратистів на 700 млн грн

Казна та Політика
1934
Жоден орган влади, який досі не зрозумів, що корупційним операціям прийшов кінець, не може бути для нас партнером. Такі установи стають ворогами громадськості та становлять загрозу національній безпеці, заявив голова СБУ Валентин Наливайченко на III Антикорупційному форумі, повідомили в прес-центрі СБУ.
Наливайченко підкреслив, що зусилля СБУ направлені на ліквідацію конвертаційних центрів. Така робота вкрай важлива, адже тільки один з таких центрів, ліквідованих нещодавно в Києві, мав обороти в 5 млрд гривень, а 700 млн з них йшло на фінансування сепаратизму і тероризму в Донецькій і Луганській областях.
Голова СБУ запропонував представникам громадськості не тільки контролювати процес боротьби з корупцією, а й брати участь у спільній роботі. 4 серпня відбудуться кадрові співбесіди з бажаючими працювати в спецпідрозділі у боротьбі з корупцією.
“Важливо зламати міф у суспільстві, що нібито громадськість не бере участі в боротьбі з корупцією… На роботу до влади треба приходити. Якщо не прийдуть громадські активісти, то нічого не зміниться. Ми запрошуємо представників громадськості, особливо тих, хто дійсно хоче подивитися в очі корупції та її перемогти, – приходьте на роботу”, – сказав голова СБУ.
Наливайченко підкреслив, що запорукою успішної боротьби з корупцією є відкритість Служби.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас