Укртелеком" продовжує забезпечувати зв'язок у Криму - незважаючи на відсутність правового регулювання роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укртелеком" продовжує забезпечувати зв'язок у Криму - незважаючи на відсутність правового регулювання роботи

Фондовий ринок
379
ПАТ “Укртелеком”, його Кримська і Севастопольська філії продовжують надавати послуги зв’язку на території Криму, повідомили агентству в прес-службі компанії.
“Незважаючи на відсутність спеціального правового регулювання роботи українських компаній на території Криму, ПАТ “Укртелеком” і надалі буде забезпечувати безперебійний зв’язок в Криму доти, поки дозволятимуть обставини, що склалися, технічні та операційні можливості компанії”, – відзначили в прес-службі.
Разом з тим, за її даними, відсутність змоги здійснювати повноцінне та оперативне технічне обслуговування об’єктів зв’язку, проводити будь-які розрахунки на території півострова відповідно до українського законодавства, зростаюча у зв’язку з цим соціальна напруга серед користувачів послуг зв’язку і співробітників Кримської та Севастопольської філій, змушують “Укртелеком” шукати рішення і розглядати всі можливі законні способи для збереження зв’язку в Криму і захисту активів ПАТ “Укртелеком”.
Як повідомлялося з посиланням на в.о. глави Криму Сергія Аксьонова, “Укртелеком” перереєструвала кримський підрозділ відповідно до російського законодавства, змінивши назву кримської структури на “Наштелеком”.
“Укртелеком” є найбільшим оператором фіксованого зв’язку в Україні і просуває мобільний зв’язок у стандарті UMTS (3G), володіючи єдиною подібною ліцензією в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас