Інвестувати в нерухомість варто тільки якщо це четверта чи п'ята пачка грошей, яку теж кудись треба потратити, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестувати в нерухомість варто тільки якщо це четверта чи п'ята пачка грошей, яку теж кудись треба потратити, - експерт

Нерухомість
6439
Зараз купівля нерухомості – далеко не найкращий вибір для вкладання грошей. Про це в коментарі Finance.UA розповів керівник комітету з інформаційних технологій і аналітики АФНУ Едуард Бразас.
“Хто може з упевненістю сказати, що через місяць військові дії закінчаться або не закінчаться? Чи розкрутиться економіка через рік, чи ні? Зараз така ситуація, коли взагалі не зрозуміло, що далі буде. І в такій ситуації краще сидіти у високоліквідних активах і нерухомість до таких не відноситься. Для продажу нерухомості потрібні певні умови, час, тощо. Водночас гроші з депозиту зняти важче, але тим не менш, більш реально це зробити досить швидко. Золото продати також можна швидше, ніж нерухомість. Тому зайти в нерухомість, яка приносить дохід, можна, але ціни на нерухомість поки що такі, які за європейськими мірками дають хорошу дохідність, а по нашим – слабку. Плюс сама по собі нерухомість – низько ліквідний актив, тому інвестувати в нерухомість варто тільки якщо це четверта чи п’ята пачка грошей, яку теж кудись треба потратити”, – пояснив експерт.
Нагадаємо, за результатами 1 кварталу 2014 р. відсоток інвестиційних угод на українському ринку нерухомості склав близько 20%, що у порівнянні з попереднім роком на 5-7% більше.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас