Кабмін звільнив заступника голови "Нафтогазу" 28-річного Кацубу - того підвело викладене в Instagram власне весілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін звільнив заступника голови "Нафтогазу" 28-річного Кацубу - того підвело викладене в Instagram власне весілля

Казна та Політика
6732
Кабінет міністрів України звільнив Олександра Кацубу (народився 8 вересня 1986 року) з посади заступника голови НАК “Нафтогаз України”. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 662-р.
“Звільнити Кацубу Олександра Володимировича з посади заступника голови правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” за власним бажанням”, – йдеться в документі.
Нагадаємо, 14 липня голова НАК Андрій Коболєв обіцяв звільнити Кацубу через два тижні за неналежну поведінку під час офіційного лікарняного. “З моменту мого призначення в НАК Олександр перебуває на лікарняному. Вже майже 4 місяці. Я вмію користуватися інстаграммом (Instagram), спілкуюся з журналістами, тому непогано уявляю, як триває його хвороба. Якщо коротко, то на амбулаторне лікування у “КЗОХ Центр первинної медико-санітарної допомоги… це не дуже схоже”, – написав Коболєв на своїй Facebook.
Він зазначив, що юристи НАКу ще в квітні аналізували цю ситуацію і дійшли висновку, що звільнення без отримання письмових роз’яснень співробітника буде легко оскаржене в суді і надасть право на автоматичне відновлення на посаді, “навіть якщо по ТБ покажуть, що він полетів у космос”. “У разі затяжного лікарняного роботодавець має право звільнити співробітника без його заяви лише після закінчення чотиримісячного терміну. ​​Цей термін у випадку пана Кацуби закінчується через два тижні”, – зазначив Коболєв.
Зазначимо, раніше світські таблоїди повідомили, що син нардепа від Партії регіонів Володимира Кацуби, заступник голови НАК “Нафтогазу” Олександр Кацуба під час затяжного лікарняного одружився. Розкішне весілля Кацуба-молодший і Тетяна Гузенко справили під Парижем в Шато де Шантійї.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас