Усунений через втечу екс-нардеп голова Пенітенціарної служби вже повернувся до роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Усунений через втечу екс-нардеп голова Пенітенціарної служби вже повернувся до роботи

Казна та Політика
695
Усунений через втечу з ув’язнення екс-нардепа Олександра Шепелєва голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький повернувся до роботи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДПтСУ.
“У зв’язку із завершенням 25 липня 2014року службового розслідування, яке проводилося на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 07.07.2014 № 25332/1/1-14 та наказом Нацдержслужби від 17.07.2014 № 108, Голова Державної пенітенціарної служби України Старенький С. Е. приступив до виконання службових обов’язків за посадою з 26 липня 2014 року”, – наголошується в повідомленні.
Нагадаємо, 7 липня Кабінет міністрів України підтримав ініціативу Міністерства юстиції та своїм розпорядженням відсторонив голову Державної пенітенціарної служби України Сергія Старенького від виконання обов’язків на час розслідування обставин втечі екс-нардепа Олександра Шепелєва.
5 липня з Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги втік колишній народний депутат Олександр Шепелєв, який підозрюється в організації умисного вбивства, привласненні і розтраті чужого майна та інших злочинах. Разом із затриманим зник один охоронець.
Міністерством внутрішніх справ проводиться операція з розшуку Олександра Шепелєва. Генеральна прокуратура почала розслідування цієї втечі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас