Українські силовики звільнили Рубіжне, а над м. Дзержинськ піднято прапор України - прес-центр АТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські силовики звільнили Рубіжне, а над м. Дзержинськ піднято прапор України - прес-центр АТО

Казна та Політика
1162
Українські силовики взяли під контроль Дзержинськ Донецької області і наразі здійснюють заходи із зачищення міста від бойовиків, повідомляє прес-центр антитерористичної операції в понеділок.
“Передові підрозділи ЗС України увійшли до населеного пункту Дзержинськ. Над місцевою адміністрацією піднято прапор України. Підрозділами Національної гвардії проводяться заходи з локалізації та знищення залишків терористичних бандформувань”, – йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці в соцмережі Фейсбук.
У прес-центрі АТО відзначили, що в результаті дій підрозділів Збройних сил затримано велику кількість бойовиків, а також вилучено багато зброї та боєприпасів.
Прес-центр також інформує, що підрозділами Збройних Сил України звільнено місто Рубіжне. “На даний момент здійснюється його зачищання силами Національної гвардії”, – наголошується в повідомленні.
Протягом першої половини понеділка підрозділи Збройних сил України, які залучені в АТО, продовжують наступ у районах міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, а також передмість Донецька і Луганська.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас