Оприлюднено відеодокази обстрілу України "Градами" з території РФ (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оприлюднено відеодокази обстрілу України "Градами" з території РФ (ВІДЕО)

Казна та Політика
7988
Місця дислокації українських військових обстрілюють, щоб перешкодити їм перекрити потік бойовиків і зброї на Донбас. Установка «Град»
Кілька російських установок “Град” завдали удару по українській армії в районі Червонопартизанська. Момент залпу з території Росії по Україні зафіксували жителі російського міста Гуково, яке знаходиться навпроти Червонопартизанська поруч з кордоном.
Раніше у РНБО заявили, що російська реактивна артилерія завдає ударів і з території України, порушуючи кордон. Українські прикордонники на ділянці “Амвросіївка” Донецького загону виявили сліди порушення державного кордону України з боку РФ. Солдати знайшли засипаний інженерний рів і сліди заїзду на територію України на глибину до 70 метрів п’яти одиниць техніки – ймовірно, систем “Град”. Окрім того, на місці знайдено залишки відстріляного боєзапасу. На суміжній території прикордонники зафіксували трактор, який орав прикордонну смугу, замітаючи докази перетину кордону на території РФ.
Синє – приблизний район базування української армії; червоне – ймовірний район вогневих позицій російських “Градів” і напрямок удару.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас