Україна в Лондоні домовляється про розміщення замовлень провідних світових авіавиробників на підприємствах "Укроборонпрому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна в Лондоні домовляється про розміщення замовлень провідних світових авіавиробників на підприємствах "Укроборонпрому"

Казна та Політика
1149
У Лондоні розпочалася міжнародна виставка Farnborough Air Show-2014.
На стенді ДК «Укроборонпром», в рамках Міжнародного аерокосмічного салону Farnborough Air Show-2014, можливості національного оборонно-промислового комплексу презентують ДП «Укроборонсервіс», ДП «Красилівський агрегатний завод», ДАХК «Артем», ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», ДП «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон». Також в українському павільйоні представлено стенди ДП «Антонов» та ПАТ «Мотор-Січ».
Під час переговорів, проведених делегацією ДК «Укроборонпром», розглянуто аспекти імпортозаміщення окремих вузлів та агрегатів, які раніше вироблялися підприємствами Російської Федерації. Досягнуто попередніх домовленостей щодо можливості їх виготовлення виробниками з інших країн.
Також обговорено питання розширення географії поставок Україною авіаційних агрегатів, що виробляються підприємствами Концерну.
Проведено переговори щодо розміщення замовлень низки провідних світових авіаційних виробників на потужностях підприємств Укроборонпрому з подальшим просуванням цієї продукції на ринках третіх країн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас