За викрадення 1,4 млн грн судитимуть фінансиста військової частини ВВ МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За викрадення 1,4 млн грн судитимуть фінансиста військової частини ВВ МВС

Кримінал
652
Слідчим відділом прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері направлено до суду обвинувальний акт щодо помічника начальника фінансової служби однієї з військових частин Внутрішніх військ МВС України. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.
Встановлено, що упродовж 2008-2013 років вона неодноразово вносила у відомості перерахування грошового забезпечення військовослужбовців завідомо недостовірні дані, які подавала до банківської установи.
У подальшому фінансист викрала бюджетні кошти, призначені для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям, на загальну суму 1 млн 420 тис грн.
Зазначеній службовій особі прокуратурою висунуто обвинувачення за ч. 2 ст. 410 (викрадення військового майна шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.
Крім того, на майно вартістю 150 тис грн, що належить обвинуваченій, накладено арешт.
Санкції ч. 2 ст. 410 та ч. 2 ст. 366 КК України передбачають покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років, а також позбавлення права обіймати певні посади строком на три роки.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас