Фінансові акценти четверга — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансові акценти четверга

556
Анексія Криму спровокувала зрив туристичного сезону на Азовському й Чорноморському узбережжях – ГФС
Анексія Криму спровокувала зрив туристичного сезону в Одесі. Про це на брифінгу заявив голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус. За його словами, анексія Криму спровокувала зрив туристичного сезону на Азовському й Чорноморському узбережжях, “через що на порядок буде знижена ділова активність у сфері туризму”.
Президент пообіцяв Україні 4G-зв’язок
Президент Петро Порошенко обіцяє запровадити електронну систему управління і сучасну технологію зв’язку 4G. Про це він сказав на зустрічі з громадськими реформаторськими рухами. “Нам необхідно впровадити сучасні технології зв’язку 3G і 4G. На сьогодні ми повинні рішуче продемонструвати, що Україна буде країною надшвидких, найбільш ефективних технологій… Першочерговими повинні стати реформи держслужби, нам не потрібно стільки держслужбовців… а тільки впровадження електронного урядування”, – сказав він.
Фіскальна служба хоче зменшити єдиний соцвнесок до 15% – і ввести кримінальну відповідальність за його несплату
Державна фіскальна служба виступає з ініціативою зменшення ставки єдиного соціального внеску до 15% з існуючого середнього показника 37%, а також ввести кримінальну відповідальність за його несплату. Про це на прес-конференції повідомив голова Держфіскальної служби Ігор Білоус.
Україна разом з США до 2020 р. може контролювати 65% ринку кукурудзи – Яценюк
Україна разом з США до 2020 року може контролювати 65% ринку кукурудзи. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк 10 липня під час III Всеукраїнського аграрного форуму. “Точки зростання у України є. Хтось може сказати, що їх дуже багато: космос, ІТ, машинобудування… Я все це підтримую. Але потрібно дивитися на землю, собі під ноги. Друга країна за обсягом ріллі й перша країна в Європі за сільськогосподарським потенціалом… До 2020 року Україна разом з США може контролювати 65% ринку кукурудзи”, – сказав Яценюк.
Банки йдуть на поправку: гривневі депозити фізосіб у червні зросли на 3,3% – до 221,6 млрд грн
Депозити фізичних осіб у національній валюті в червні збільшилися на 3,3%, тоді як ще в травні було зафіксовано їхнє скорочення на 2,9%, повідомляється на веб-сайті Національного банку України (НБУ). “У червні, вперше від початку року, зафіксовано зростання вкладів фізосіб в національній валюті. Крім того, відбулося зниження середньозважених ставок за ресурсами в національній валюті, наданими на міжбанківському кредитному ринку, і за кредитами, наданими фізичним та юридичним особам”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас