Коломойський запропонував конфіскувати майно олігархів-спонсорів сепаратизму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський запропонував конфіскувати майно олігархів-спонсорів сепаратизму

Кримінал
6093
Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський вважає, що держава зобов’язана провести конфіскацію майна, заводів, акцій прихильників сепаратизму. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник губернатора Дніпропетровщини Борис Філатов.
“…Сидимо, обговорюємо поточну ситуацію в області та країні. Просто зараз. І тут ІВК каже: Держава сьогодні просто зобов’язана провести конфіскацію майна, заводів, акцій прихильників сепаратизму. Всіх тих, хто фінансував і продовжує фінансувати терор в країні”, – повідомив він.
“Вдумайся, мало того, що вони забрали на безконкурсній основі, фактично безкоштовно, десятки заводів, енергокомпаній, Укртелеком, але сьогодні за рахунок цих підприємств Янукович і його поплічники фактично спонсорують вбивство наших громадян”, – цитує слова Коломойського Філатов.
Він також зазначив, що на питання, куди і кому передавати це вилучене майно, Коломойський відповів, що майно може бути передано до Акціонерного товариства, де акціонерами будуть учасники АТО і родичі загиблих.
“У спеціальне ВАТ, в якому акціонерами будуть учасники АТО, ветерани, родичі загиблих. А як ти думаєш? Чому одні повинні вмирати за свою країну, а інші продовжувати жирувати? Ти взагалі розумієш, ЯКІ питання почнуть задавати хлопці владі, коли повернуться з фронту?”, – наводить слова Коломойського його заступник.
За словами Філатова, присутній на зустрічі керівник апарату губернатора Геннадій Корбан заявив про готовність “придумати схему реалізації цієї ідеї”.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас