Банк LBBW, відомий одними з найбільш точних валютних прогнозів, ставить на зміцнення долара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк LBBW, відомий одними з найбільш точних валютних прогнозів, ставить на зміцнення долара

Валюта
1921
Долар США недооцінений інвесторами через очікування неспішного підвищення ставки Федеральної резервної системи (ФРС), вважають експерти банку Landesbank Baden-Wuerttemberg (LBBW), який робив найбільш точні валютні прогнози в опитуваннях агентства Bloomberg.
Найбільший держбанк Німеччини, який очолював ренкінг Bloomberg протягом чотирьох кварталів, що завершилися 30 червня, очікує підвищення курсу долара США до євро більш ніж на 4% до кінця 2014 року – до $1,30 за євро, тоді як середній прогноз ринку передбачає підвищення до $1,32 за євро.
На думку LBBW, який у січні-березні піднявся з другого місця списку агентства на перше, ФРС може почати підвищення базової відсоткової ставки вже в першому кварталі 2015 року на тлі відновлення найбільшої економіки світу.
“Ми вважаємо, що підвищення ставок в США розпочнеться раніше, ніж очікується на сьогодні, – зазначив Джуліан Трахорш, що входить до команди з шести аналітиків LBBW. – Усі індикатори вказують на дуже сильне відновлення економіки США і на нестійке зростання економіки єврозони”.
Wectpac Banking Corp., що посідає друге місце в ренкінгу Bloomberg, також очікує зміцнення долара до $1,30 до євро до кінця поточного року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас