На що Україна направить виділені Світовим банком $300 млн? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На що Україна направить виділені Світовим банком $300 млн?

Кредит&Депозит
741
Правління Світового банку схвалило проект “Модернізація системи соціальної підтримки населення України”. Його головним виконавцем є Мінсоцполітики. На реалізацію проекту, який розрахований на 6 років і є частиною загальної допомоги Україні, затверджена позика на суму 300 млн дол. Про це повідомили в прес-службі Мінсоцполітики.
Мета проекту – розширення адресної програми соціальної допомоги для підтримки найбільш вразливих і найменш захищених верств населення.
Міністр соціальної політики Людмила Денисова зазначила, що цей проект дуже важливий для України, адже він дозволить вперше за багато років суттєво модернізувати систему надання соціальної допомоги, а також підвищити її ефективність.
За її словами, кошти нової інвестиційної позики, в першу чергу, будуть направлені на підтримку тих громадян, які найбільше її потребують.
“200 млн. дол підуть на вдосконалення надання соцдопомоги малозабезпеченим сім’ям, 100 млн. дол – на модернізацію системи догляду за дітьми, позбавленими батьківського піклування, а також дітей з особливими потребами”, – підкреслила міністр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас