BMW інвестує в Мексику $ 1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW інвестує в Мексику $ 1 млрд

Технології&Авто
338
Німецький виробник автомобілів BMW AG має намір інвестувати $1 млрд у будівництво першого складального заводу в Мексиці, пише газета The Wall Street Journal з посиланням на свої джерела.
Автовиробник розглядав можливість будівництва заводу в центральних штатах Мексики – Ідальго або Сан-Луїс-Потосі (швидше за все, в останньому).
Раніше Daimler AG і компанія Nissan Motor Co повідомили, що інвестують близько $ 1,4 млрд в підприємство в країні.
Підрозділ німецького концерну Volkswagen AG Audi почало будівництво заводу в Мексиці вартістю $ 1,3 млрд ще торік.
У найближчі місяці південнокорейська Hyundai Motor Ко, як очікується, оголосить про плани будівництва складального підприємства в Мексиці.
Автовиробники проявляють інтерес до автомобільного ринку Мексики. Згідно з даними аудиторської компанії КПМГ вартість робочої сили в країні на 60% нижче, ніж у США. Деякі експерти зазначають, що робоча сила в Мексиці дешевше, ніж у Китаї.
Транспортування автомобілів з ​​Мексики в США і Канаду не є дорогою. При цьому наявність морських портів як в Мексиканській затоці, так і на тихоокеанському узбережжі, робить легкими поставки в Азію і Європу.
Deutsche Bank очікує зростання продажів автомобілів в Мексиці до 16,1 млн в 2014 р. і до 16,5 млн в 2015 р. з 15,5 млн торік.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас