Близько 12% малих і середніх підприємств Донецька змушені були скоротити чи згорнути свою діяльність - мер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близько 12% малих і середніх підприємств Донецька змушені були скоротити чи згорнути свою діяльність - мер

Особисті фінанси
242
Близько 12% малих і середніх підприємств Донецька змушені були скоротити, а то й зовсім згорнути свою діяльність у першому півріччі 2014 року, заявив міський голова Олександр Лук’янченко під час прес-конференції в середу.
“Промислові підприємства та малий бізнес працюють в непростих умовах і з дуже великим надривом. Ми забезпечили виконання дохідної частини бюджету у червні і в цілому за півріччя. Ми впоралися з плановими завданнями та перерахували кошти в усі рівні бюджету”, – цитує міського голову прес-служба Донецької міськради.
За словами мера, в Донецьку в повному обсязі виплачено пенсії – 545,6 млн грн, надходження до Пенсійного фонду забезпечено на 100,2%.
“По лінії соціального захисту всі види державних допомог виплачуються у строки і в 100% обсязі – 50,4 млн грн. Однак, у зв’язку з нестабільною роботою казначейства, є недоплати за страховими сумами – це одноразова допомога постраждалим та їхнім сім’ям 3,2 млн грн і оплата лікарняних листів – 1,47 млн ​​грн. У червні в Донецьку виплачено на 48 млн грн заробітної плати більше, ніж у травні поточного року”, – сказав О.Лук ‘янченко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас