Антиукраїнську істерію серед росіян можуть зменшити системні економічні реформи в Україні - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антиукраїнську істерію серед росіян можуть зменшити системні економічні реформи в Україні - експерт

Казна та Політика
1292
Проведення послідовних економічних реформ в Україні окрім очевидної користі може також і зменшити і антиукраїнську істерію серед російського населення. Про це в коментарі Finance.UA розповів директор Інституту соціально-політичного проектування “Діалог” Андрій Міселюк.
“Урядові слід було одразу після запровадження фіскальних мір переходити до системних економічних реформ, чого не відбулось. Звичайно, що це якимось чином пояснюється тим, що увага зосереджена на ситуації у східних регіонах. Проте, як би там не було, ці реформи треба хоча б розпочати”, – зазначив він.
“Наше керівництво ще не привчилося жити в таких умовах постійного військового часу, як це діє у Ізраїлі, який вже багато десятиліть так живе. Проте, звичайно, враховуючи, що ця військова напруга – справа не на тижні і не на місяці, треба привчатись і розподіляти увагу між мілітарними зусиллями, які теж потрібні, але і проводити широкі системні економічні реформи, які, до речі, будуть одними зі козирів перед російським населенням. Коли вони побачать, що у нас є дійсний прогрес і наша економіка рухається уперед, тоді така антиукраїнська істерія не буде мати під собою підґрунтя”, – пояснив експерт.
Нагадаємо, сьогодні набув чинності ряд нововведень, які призведуть до подорожчання певних товарів та послуг. Більше з цієї теми читайте в статті “Тримай кишеню ширше: за що з 1 липня українцям доведеться платити більше”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас