На Львівському авіаремонтному заводі виявили махінації на суму понад 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Львівському авіаремонтному заводі виявили махінації на суму понад 1 млн грн

Кримінал
649
На “Львівському державному авіаційно-ремонтному заводі” виявили махінації на суму понад 1 млн грн. Про це УНН повідомили в прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері.
25 червня 2014 р. Львівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Західного регіону України внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем). Встановлено, що в 2013 році посадові особи державного підприємства “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод” безпідставно перерахували комерційному підприємству більше 1,1 мільйона гривень за комплектуючі вироби для ремонту літаків, на ремонтний завод поставлено не було.
Здійснення досудового розслідування доручено слідчим спеціальної міліції слідчого управління ГУ МВС України у Львівській області.
За аналогічних обставин було викрадено близько 1 млн грн на держпідприємстві “Львівський бронетанковий завод”.
Тільки за останній тиждень прокуратурами Західного регіону України розпочато розслідування трьох кримінальних проваджень про злочини даної категорії, якими державі завдано збитків на суму понад 2,7 млн грн.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас