Українські туристи активно їдуть в Грузію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські туристи активно їдуть в Грузію

Світ
1597
Кількість українських туристів, що відвідали Грузію, в січні-травні 2014 року збільшилася на 27% порівняно з аналогічним періодом 2013 року – до 48,8 тис. осіб. Про це повідомив надзвичайний і повноважний посол Грузії в Україні Міхеіл Уклеба.
“Україна посідає п’яте місце в ТОП-10 країн, чиї громадяни регулярно відвідують Грузію, і перше місце серед країн, що не межують з Грузією”, – сказав він.
Уклеба також зазначив, що загальний турпотік до Грузії в 2013 році збільшився на 22% порівняно з 2012 роком – до 5,392 млн туристів, що перевищує чисельність населення країни.
У свою чергу, голова Національної адміністрації Грузії з туризму Георгі Сігуа запевнив, що “українці в Грузії будуть відчувати себе як удома”.
“Якщо ви пройдете головними вулицями Тбілісі, ви побачите дуже багато вивішених українських прапорів і українську символіку, яка підкреслює, що грузини підтримують Україну та український народ”, – зазначив Сігуа.
Нагадаємо, кількість туристів у Криму після анексії півострова Росією різко скоротилася. Російські туроператори визнали, що туржитло в Криму заповнене лише на 30%.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас