Білл Клінтон зізнався, що до кінця президентства накопичив багатомільйонні борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білл Клінтон зізнався, що до кінця президентства накопичив багатомільйонні борги

Особисті фінанси
517
У відповідь на шквал критики, що обрушився на пару Клінтонів після заяви Хілларі про практично тяжке становище, в якому опинилася їхня сім’я після відставки Білла, екс-президент США зізнався про свої борги.
Екс-президент США Білл Клінтон підтвердив, що на той момент, коли він покинув пост президента в січні 2001 року, у його сім’ї були величезні борги.
“У нас дійсно був борг в розмірі декількох мільйонів доларів”, – заявив Клінтон в інтерв’ю американській телекомпанії NBC.
Раніше Гілларі Клінтон розповіла, що, залишаючи Білий дім, вони з чоловіком були не тільки на мілині, а й в боргах. Цим висловом вона викликала шквал критики. Журналісти стверджували, що фінансові труднощі сім’ї екс-президента не йдуть в порівняння з проблемами, з якими стикаються мільйони пересічних американців.
Білл Клінтон відкинув твердження, що його дружина “відірвана від реальності” і не знає, що таке насправді бідувати. За словами екс-президента, його дружина все життя боролася з проблемою нестачі коштів, у тому числі на посаді сенатора від штату Нью-Йорк.
Кожне висловлювання Гілларі Клінтон привертає пильну увагу громадськості та преси, оскільки вона вважається одним з найбільш ймовірних кандидатів від Демократичної партії на президентських виборах у 2016 році. Тим часом сама екс-держсекретар стверджує, що поки не вирішила, чи буде брати участь у боротьбі за Білий дім.
Як зазначають ЗМІ, після відходу з поста президента Білл Клінтон став виступати з платними лекціями. Відтоді, за даними друку, він заробив близько 106 млн доларів. Зарплата Клінтона на посаді президента становила 200 тис. доларів на рік.
Покинувши пост держсекретаря на початку 2013 року, Хілларі Клінтон також стала давати лекції. За даними ЗМІ, її середній гонорар за один публічний виступ становить близько 200 тис. доларів. Для порівняння, на посту голови американського зовнішньополітичного відомства вона отримувала 186 тис. доларів на рік.
Відомо також, що у Клінтонів є два будинки – у Вашингтоні та в Чаппакуа (штат Нью-Йорк).
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас