Міндоходів запевняє, що вже звільнило понад 2 тисячі співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міндоходів запевняє, що вже звільнило понад 2 тисячі співробітників

Казна та Політика
718
Від початку 2014 року з Міністерства доходів і зборів України звільнені понад 2 тисячі співробітників. Про це повідомив заступник міністра доходів і зборів України Михайло Ноняк.
“На сьогодні звільнені майже всі начальники Головних управлінь Міндоходів в областях, начальники митниць, а також понад 20 керівників департаментів у центральному апараті міністерства. Всього звільнені 161 працівник центрального апарату. Від початку цього року з територіальних органів всього звільнено понад 2 тис. осіб. З них працівників податкової сфери – 1960, митної – 245”, – сказав Ноняк.
За його словами, з 15 березня до 15 червня цього року за фактами вчинення службовими особами Міндоходів злочинів у сфері службової діяльності відкрито 88 кримінальних проваджень.
“Орієнтовна сума збитків від цих правопорушень – 146 млн гривень. За результатами розслідування такі збитки будуть стягнуті до бюджету”, – додає Ноняк.
Він підкреслює, що з кінця квітня вдалося змінити негативну динаміку боротьби з митними правопорушеннями.
“На 20% зросла кількість результативних справ, за якими рішення прийняті на користь бюджету, а не на користь недобросовісних митників і підприємців. На сьогодні ми вириваємо з корінням практику винесення вироків судів на користь корумпованих злочинців”, – зазначив заступник міністра.
Він резюмував, що головна мета – “це ліквідація корупції, усунення її наслідків і створення дієвої системи протидії її проявам для забезпечення наповнення державного бюджету”.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас