У Донецькій області двічі підірвали залізницю і пустили під укіс вантажний потяг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій області двічі підірвали залізницю і пустили під укіс вантажний потяг

Кримінал
3875
На перегоні між Іловайськом і Кутейникове (Донецька область) було підірвано частину залізничних шляхів, внаслідок чого зійшов з рейок вантажний потяг. Про це повідомили в прес-службі Російської залізниці.
“22 червня, на перегоні Іловайськ-Кутейникове на території України (Донецька залізниця) стався підрив полотна залізниці під час проходження вантажного поїзда формування ВАТРЖД”, – йдеться в повідомленні.
“На момент вибуху на перегоні перебував вантажний поїзд № 2921 з вантажем (колчеданні недогарки). Внаслідок вибуху 14 вагонів – з третього по сімнадцятий – зійшли з рейок”, – йдеться в повідомленні. Інформацію про диверсію повідомило Міністерство інфраструктури України.
Крім цього, 22 червня о 15:55 на перегоні Іловайськ-Моспине Донецької залізниці був зафіксований ще один випадок підриву шляху невстановленими особами. За оперативною інформацією, в момент вибуху на шляху перебував тепловоз. Рухомий склад не пошкоджений, локомотивна бригада не постраждала. Внаслідок вибуху пошкоджено три залізобетонні шпали, зламані рейки. Зараз на ділянці здійснюються відновлювальні роботи. Обставини інциденту з’ясовуються.
У зв’язку з перервою руху на ділянці Іловайськ – Кутейникове змінено маршрут прямування пасажирських поїздів на станції Харків – Куп’янськ – Тополі – Валуйки: № 390/389 Мінськ – Анапа – Мінськ, № 46/45 Мінськ – Мін. Води – Мінськ, № 302/301 Мінськ – Адлер – Мінськ.
Інші пасажирські поїзди – № 26/25 Київ – Кисловодськ – Київ та № 18/17 Київ – Адлер – Київ проїдуть через станції Синельникове – Павлоград 1 – Лозова – Харків-Пас. – Куп’янськ – Тополі – Валуйки.
У компанії відзначили, що рух поїздів на цій ділянці буде відновлено в максимально можливий строк.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас