7 українських авіакомпаній зможуть літати 50 новими маршрутами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 українських авіакомпаній зможуть літати 50 новими маршрутами

Фондовий ринок
732
Таке рішення Комісії з формування та реалізації держполітики з експлуатації повітряних ліній від 22 травня затвердило Мінінфраструктури наказом № 242 від 10 червня 2014 року.
Найбільшу кількість призначень отримала “Дніпроавіа”. Вона зможе літати з Донецька в Дніпропетровськ, з Харкова у Єреван, Тбілісі, Батумі, Кутаїсі, Бургас, Варну, Баку і Москву, з Івано-Франківська до Відня, Варни, Тель-Авіву, Мілана, Риги, Бургас, Гамбургу, Бухареста, Варшави, Санкт-Петербургу, а також з Дніпропетровська в Бургас і Варну.
Новий авіаперевізник Atlasjet Україна поки що отримав право на польоти лише всередині України: з Києва до Донецька, Львова, Одеси, Сімферополя, Дніпропетровська, Запоріжжя, Луганська, Тернополя, Харкова, Херсона та Чернівців.
Yanair призначили на лінії з Києва в Одесу, Харків, Ларнаки і Батумі. UM Air зможе літати з Києва до Багдада, а МАУ – з Києва в Ленкорань, Нахічевань, зі Львова та Харкова в Батумі.
УРГА” отримала призначення на лінію Київ-Львів.
Авіакомпанія “Мотор Січ” на маршрути з Києва до Запоріжжя, Ужгорода, Луганська, Одеси, Дніпропетровська, Львова, Донецька і Херсона.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас