Samsung анонсувала новий смартфон Galaxy S5 Prim - з вирішенням QHD та LTE-A — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung анонсувала новий смартфон Galaxy S5 Prim - з вирішенням QHD та LTE-A

Технології&Авто
908
Samsung анонсувала в Кореї смартфон Galaxy S5 Prime, який має вирішення екрану QHD (2600 на 1440 точок) і підтримує найшвидшу технологію передачі даних через стільникову мережу – LTE-A.
Напередодні анонсу флагманського смартфона Samsung Galaxy S5 з’явилася неофіційна інформація, що він буде мати рекордний дозвіл екрану QHD, однак S5 отримав звичний для старших моделей смартфонів дисплей Full HD (1920 на 1080 пікселів). Першим смартфоном з екраном QHD став LG G3, анонсований вчора в Росії. Samsung не забарився з відповіддю, щоправда поки на «своїй» території в Кореї.
Смартфон S5 Prime має дисплей з діагоналлю 5,1 дюйма, тому щільність елементів зображення на екрані у нього вища, ніж у G3: 576 пікселів на дюйм проти 538. З одного боку це дозволяє йому формувати кращу картинку, проте незрозуміло, чи помітить користувач таку невелику різницю у показниках в реальній роботі.
Металевого корпусу, який також передрікали ЗМІ, новий смартфон не отримав, зовні його дизайн відповідає попереднику. Проте в S5 Prime використовується новітній процесор компанії Qualcomm – Snapdragon 805, який підтримує технологію LTE-A, що дозволяє передавати дані зі швидкістю до 300 мегабіт на секунду. Цікаво, що в мережах оператора SK Telecom, який запустив продажу S5 Prime, максимальна швидкість лише 225 мегабіт на секунду. У Росії LTE-A підтримується тільки оператором «Мегафон» і то в тестовому режимі в межах Садового кільця. Також збільшився обсяг оперативної пам’яті до 3 гігабайт, в півтора рази більший, ніж у S5.
Російське відділення компанії Samsung не змогло оперативно прокоментувати доступність S5 Prime в Росії. Для корейської компанії нормальною практикою є запуск експериментальних моделей в окремих регіонах. Так, раніше в Кореї був випущений смартфон Galaxy Round з закругленим дисплеєм.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас