Україна увійшла до ТОП-100 країн-постачальників талантів в Кремнієву Долину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна увійшла до ТОП-100 країн-постачальників талантів в Кремнієву Долину

Світ
1457
Світовим центром інновацій була і залишається Кремнієва Долина в США. Тут народжуються найгучніші стартапи і найамбітніші технології, але не тільки силами американців. Як відомо, більше половини всіх бізнесів в Долині були засновані вихідцями з інших країн. Аналітики видання Bloomberg Businessweek вирішили визначити, які країни світу і штати поставили в американський IT-клондайк найбільше талантів. На складену ними карту потрапила і Україна.
Щоправда, наша країна опинилася майже в хвості списку, посівши 87 місце у топ-100 постачальників талантів у Долину. Поруч, на 85 позиції – Ізраїль, який також вважається світовим центром інновацій. А одразу за нами Афганістан (88), Нігерія (89) і Західна Вірджинія (американські штати розглядалися разом з країнами світу). Замикає список Ямайка (100).
Україна увійшла до ТОП-100 країн-постачальників талантів в Кремнієву Долину
Лідерами рейтингу стали Мексика, Техас і Аризона. На 21 місці Грузія, Росія – на 45-му. Інших країн з пострадянського простору в рейтингу не виявилося.
Графік складено на підставі результатів дослідження американського ком’юніті з 2008 до 2012 року. Карта доповнена даними мікродослідження по Кремнієвій Долині за 2014 рік.
Рік тому Американська бізнес-асоціація російськомовних професіоналів AmBAR запустила світову карту російськомовних стартапів та інвесторів, щоб допомогти їм спілкуватися і обмінюватися контактами. На карті пропонується відзначатися проектам, інкубаторам, інвесторам, які проживають і розташовані у всьому світі. Стартапи позначаються фіолетовими позначаннями, інвестори – зеленими, коворкінг – сірими, і так далі.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас