Криза на ринку нерухомості України затяжною не буде - точка зору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криза на ринку нерухомості України затяжною не буде - точка зору

Нерухомість
3731
Кризові явища на ринку нерухомості України довго не триватимуть. Як тільки нормалізується політична та економічна ситуація в країні, ринок увійде в активну стадію розвитку. Про це заявив директор проектної групи «Архиматика» Олександр Попов.
«Попередня криза зробила із забудовників хороших кризових менеджерів. Причиною затяжної кризи в 2008-2010 роках став непрофесіоналізм самих учасників ринку. Сьогодні ж багато хто реально оцінює ризики, свої фінансові та технічні можливості. Тому навіть якщо зараз ринок «штормить», то триватиме це недовго», – вважає експерт.
Що стосується самих проектів, то вони істотно не зміняться.
«За останні кілька років апетит покупців не повернувся на той рівень, яким він був до 2007 року. Як і раніше, проектують і будують компактні квартири, попит на які буде і в майбутньому», – стверджує архітектор.
Він також зазначив, що якщо ще місяць тому забудовники масово відмовлялися від проектування нових об’єктів, то вже сьогодні частина з них прийшла до розуміння, що зараз саме час займатися проектуванням новобудов, високий попит на які буде через рік-два.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас