Україну потрібно переводити до економіки знань - торгова палата США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україну потрібно переводити до економіки знань - торгова палата США

Казна та Політика
2844
Україну потрібно переводити до експортної економіки та економіки знань.
Про це заявив президент американської торгової палати в Україні Бернард Кейсі на ІV Національному Експертному Форумі “Від революції до нової країни”, організованому Інститутом Горшеніна.
Він назвав п’ять основних напрямків, за якими потрібно проводити реформування.
“Перше – це сільське господарство, збільшення експорту від 50 тонн млн зерна на рік до 100 млн тонн… Потрібно переводити Україну до економіки знань та експортної економіки. Це можливість переводити Україну від “хлібного кошика” світу до експорту іншої сільськогосподарської продукції – свинини, курятини тощо”, – зазначив Кейсі.
Також він заявив, що важливою і перспективною галуззю є авіабудування і аерокосмічна конструкція. Це може принести мільйонний прибуток, вважає президент американської торгової палати.
Третє – це співпраця країни з бізнесом у розвитку інфраструктури.
“Четверте – велика приватизація державних компаній. Але в той же час їх модернізація та збільшення кількості робочих місць. Розвиток малого та середнього бізнесу. Щоб Україна розвивалася, потрібно розвивати ці сегменти ринку”, – заявив Кейсі.
“Наступне питання, як співпрацювати з Росією на тлі конфлікту з нею? Ми, Американська торгова палата в Україні, за деескалацію конфлікту в Україні. Ми хочемо відновити співпрацю між усіма сторонами конфлікту”, – підкреслив президент американської торгової палати в Україні.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас