Глава Криму анонсував низку корупційних відставок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Криму анонсував низку корупційних відставок

Кримінал
1099
Глава Криму Сергій Аксьонов анонсував низку відставок в уряді республіки протягом тижня.
“Протягом тижня буде ще низка відставок, залежно від того, який стан справ покаже ревізійна комісія”, – сказав він журналістам у четвер.
Він нагадав, що рекомендував піти у відставку міністру охорони здоров’я Петру Міхальчевському у зв’язку з виявленням корупційної складової в роботі відомства.
“Всіх, хто буде викритий, всі будуть відправлені у відставку, ніхто з них працювати не буде”, – додав Аксьонов.
В.о.голови Криму повідомив, що відставка першого віце-прем’єра Рустама Теміргалієва не пов’язана з корупційною складовою, передає ІТАР-ТАРС. “Він орієнтований на заняття бізнесом”, – сказав Аксьонов, додавши, що Теміргалієв буде займатися підприємницькою діяльністю. “Ми рекомендували не поєднувати державні посади й заняття бізнесом”, – зазначив він.
Раніше т.в.о. голови Криму обіцяв звільнити всіх чиновників в кримському уряді, які не справляються із завданнями щодо виконання плану перехідного періоду і своїми діями дискредитують владу. За його словами, перші кадрові ротації торкнуться міністерства охорони здоров’я Криму, де буде звільнено все керівництво, включаючи міністра Петра Міхальчевського.
Говорячи про ситуацію в республіці в цілому, він зазначив, що приблизні втрати з сільського господарства оцінюються в 250 мільйонів рублів. Водночас він висловив упевненість, що це проблема короткострокового характеру, і вже наступного року вона буде вирішена. Він також запевнив, що під час курортного сезону загрози того, що відпочиваючі залишаться без води, немає. “Питною водою всі будуть забезпечені”, – підкреслив він.
Аксьонов негативно відповів на запитання, чи є зараз загроза гуманітарної катастрофи. Водночас, за його словами, цей процес носить непередбачуваний характер. “Якщо бойові дії проти людей будуть носити масовий характер, звичайно, кількість біженців збільшиться”, – зазначив глава Криму.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас