Україна може дозволити імпорт свинини з Польщі з 17 червня - Мінагрополітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна може дозволити імпорт свинини з Польщі з 17 червня - Мінагрополітики

Аграрний ринок
321
Україна може відновити імпорт свинини з Польщі з 17 червня цього року, якщо українські ветеринари, відвідавши польські підприємства, не матимуть зауважень до продукції. Про це повідомили в прес-службі Міністерства аграрної політики і продовольства.
За інформацією відомства, вчора міністр аграрної політики і продовольства Ігор Швайка зустрівся з міністром сільського господарства та розвитку села Республіки Польща Мареком Савицьким. Український міністр поінформував польську делегацію про надання дозволу на експорт свинини з польських підприємств, що перебувають за межами зони обмеженого доступу (район зараження).
“Цей дозвіл почне діяти з 17 червня 2014 року, якщо делегація українських ветеринарів, яка до цього часу повинна відвідати Польщу, не матиме заперечень і зауважень”, – відзначили в прес-службі.
Крім того, за повідомленням Мінагрополітики, сторони домовилися до 17 червня 2014 р. організувати візит українських експертів до Польщі, з метою ознайомлення з заходами, що проводяться польською ветеринарною службою в рамках контролю та ліквідації випадків АЧС серед диких тварин, адже, як підкреслив Ігор Швайка, українська сторона може зняти обмеження на імпорт польської свинини лише у разі відсутності зауважень.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас