Мінінфраструктури має намір ініціювати відновлення вільних економічних зон в портах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури має намір ініціювати відновлення вільних економічних зон в портах

Казна та Політика
225
Міністерство інфраструктури України планує створення вільних економічних зон на території всіх морських портів Одеської області. Про це повідомили в прес-службі міністерства з посиланням на Одеську ОДА.
Зокрема, про це сказав директор Департаменту державної політики в галузі морського та річкового транспорту Мінінфраструктури Дмитро Демидович під час зустрічі з головою Одеської ОДА Ігорем Палицею та підприємцями морегосподарського комплексу регіону.
За його словами, вільна економічна зона є зрозумілим і простим механізмом залучення інвестицій.
У ході зустрічі також обговорювалася перспектива будівництва в морських портах індустріальних парків, що не тільки збільшить обсяги виробництва, але і реалізацію продукції на території України.
“Ми починаємо тісно працювати з керівниками підприємств морегосподарського комплексу, з представниками Кабміну, міськими головами для того, щоб розробити єдину точку зору і закріпити її на законодавчому рівні про вільну економічну зону портів, розвиток виробництва в портах, для зменшення тарифів ЖКГ, щоб повернути втрачені вантажопотоки”, – зазначив І.Палиця.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас