Через 2-3 роки в Україні може виникнути дефіцит житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через 2-3 роки в Україні може виникнути дефіцит житла

Нерухомість
4054
Більшість забудовників в період з кінця минулого року по травень 2014 року призупинили роботу над новими проектами, що може призвести до дефіциту житла. Таку думку озвучив Олександр Попов, директор проектної групи «Архиматика».
«Багато учасників ринку за вказаний період максимально оптимізували бюджет і раніше акцентували свою діяльність на завершенні будівництва об’єктів, в яких є зобов’язання перед інвесторами. І якщо на найближчі кілька років у разі введення в експлуатацію споруджуваного сьогодні житла, пропозиція задовольнить попит, то вже через пару років може виникнути дефіцит нових квартир у всіх сегментах», – говорить експерт.
За словами архітектора, водночас в Україні є істотний відкладений попит, тому компанії, що реально оцінюють ситуацію, не починають нове будівництво, але відновили проектування об’єктів, будівництво яких може початися приблизно через рік.
«Добре заробити зможуть ті компанії, які не пізніше ніж через рік-півтора запропонують покупцеві якісний продукт для придбання», – зазначив О.Попов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас